Cselekedeteink és azok kihatásainak vonatkozásában feltett társadalmi kérdésekre úgy válaszolunk, ahogy az az ALDI SÜD vállalatcsoport hagyományainak és gondolkodásmódjának megfelel: a felelősség vállalásával.

Corporate Responsibility-Policy-nk (CR-Policy) bevezetésével a felelősséget vállalati döntéshozatali folyamataink szerves részeként határozzuk meg.

A kínálatunk minősége, vásárlóink elégedettsége, egyszerűség, következetesség és felelősségvállalás azok az alapértékek, amelyek vállalati cselekedeteinket a kezdetektől meghatározzák. Folyamatosan terjeszkedő, a világ minden részén tevékenykedő vállalatként nemzetközi szinten fejtünk ki hatást a mindenkori piacokon és a szállítói láncok mentén való jelenlétünkkel. Meggyőződésünk, hogy tartós gazdasági siker csak az emberek, a természet és a környezet iránti felelősségvállalással érhető el. Mindezeket CR-Policy-nkben rögzítettük. Tevékenységi területeinken CR-Policy-nk kötelező érvényű cselekvési keretet nyújt munkatársaink, üzleti partnereink és beszállítóink részére.