Az áruválaszték vevőközpontú kialakítása

Arra törekszünk, hogy vevőink számára a napi bevásárlást a lehető legkellemesebbé és minél időtakarékosabbá tegyük. Ezért áruválasztékunk kizárólag a fogyasztók szükségleteihez igazodik. Az egyre bővülő és minőségi szempontból nagyon különböző nemzeti és nemzetközi árukínálatból olyan árukat választunk ki, amelyek megfelelnek a fogyasztók többsége által támasztott igényeknek. Termékkínálatunk közel 1 500 napi szükségleti alapcikket, valamint évente körülbelül 4 000 akciós cikket foglal magában. Ezzel a lényegre összpontosító, teljes körű ellátást nyújtunk minőségileg magas színvonalon.

Megbízható termékkínálat

A minőség egyben megbízhatóságot is jelent: vevőink nyugodtan hagyatkozhatnak arra, hogy kedvenc termékeiket megtalálják nálunk. Állandó kínálatunk kialakítása során nagy hangsúlyt helyezünk a folytonosságra. Ez azonban az akciós cikkekre is vonatkozik: legyen szó gyermekruházatról, sportszerről, fürdőszoba-bútorról, barkács- és kertészeti szerszámokról vagy olasz delikátesz-specialitásokról – sok témakör rendszeresen visszatér, és mindig valamilyen további minőségi többletértékkel gazdagodik.

Garantáltan friss és mindig kapható áruk

Ezenkívül a korlátozott áruválaszték lehetővé teszi az árukészlet gyors forgását és ezáltal mindig friss termékek jelenlétét. A napi áruszállítással kivitelezett hatékony logisztika gondoskodik továbbá valamennyi termék elérhetőségéről.