Számítógép: Vásárlóorientált minőségi standardok kitüntetéssel

Az 1990-es években az ALDI csoport forradalmasította a számítógép piacot az „első személyi számítógép mindenkinek” értékesítésével, és ezáltal ezt a hightech terméket mindenki számára elérhetővé tette. Azóta sikerült minden egyes akciónkkal a technológiai újdonságokat széles vásárlói réteg számára elérhetővé tenni. Az ALDI személyi számítógépek és notebook-ok számtalanszor bizonyítják technológiai fejlettségüket és kedvező árukat.

Vásárlói igények megjelenése a termékfejlesztésben

Számítógépeinket egyedülálló alkotóelem sokszínűség és egyszerű felhasználóbarát kezelhetőség jellemzi. Számítógépeink és notebookjaink kifejlesztésénél szorosan együttműködünk szállítóinkkal és vezető szakintézetekkel, és mindeközben szem előtt tartjuk a vásárlók igényeit. Üzleteinken keresztül számos javaslat érkezik, melyeket a termékfejlesztés során konzekvensen felhasználunk. Ily módon vásárlóinknak egy valós többletet tudunk nyújtani a konkurens termékekkel szemben, és ezáltal nem megszokott ár-érték arányt. Így többek között új mércét szabtunk a munka- és játéksebességnek. Számítógépeink több alkalommal lettek a COMPUTER BILD „legjobb a legjobbak listáján” díjával kitüntetve.

Teljeskörű minőségellenőrzés

Minden újonnan kifejlesztett számítógépünk mindenek előtt független intézetek és szakértők általi teljeskörű ellenőrzésnek van alávetve, melynek során vizsgálják a teljesítőképességet és funkcionalitást csakúgy mint a dizájnt és a kezelhetőséget. A termelés csupán akkor indulhat el, ha az adott számítógép magas követelményeink minden területének eleget tesz. Mielőtt a készülékek az értékesítésbe kerülnek, még egy újabb szúrópróbaszerű ellenőrzésen vesznek részt házon belül, valamint független szakintézmények által.

Célcsoportspecifikus fejlesztések

A jövőben is szüntelen új számítógép megoldásokat kívánunk majd fejleszteni vásárlóinknak. A felhasználói igényeknek megfelelően ezután nagyobb hangsúlyt helyezünk a célcsoportspecifikus készülékekre – különböző modellek kezdőknek, haladóknak  vagy játékosoknak.