Az ALDI tematikus világai különleges kifejeződései annak a vágynak, hogy vevőinknek mindig valamilyen többletértéket nyújtsunk. Ha valaki szeret biciklizni, nálunk nem csupán jó minőségű kerékpárt tud vásárolni, de rögtön megkapja a hozzá tartozó felszerelést és ruházatot is. Ha rövidesen beköszönt a tél, számos ötletet kínálunk vevőinknek, amelyekkel fitten és egészségesen vészelhetik át a hideg évszakot is – a fitness-gépektől és fitness-ruházattól a hőszabályzó ágyneműn és szaunalepedőkön keresztül egészen a gyertyákig és dekorációs cikkekig, melyekkel barátságossá varázsolhatja otthonát.
Tavasszal pedig barkácscikkekkel és kerti eszközökkel kezdjük meg a kerti szezont.

Minőség márkaszínvonalon

Azt a célt tűztük magunk elé, hogy vevőink számára a konkurens termékekkel összevetve minőségi többletet, és ezáltal rendkívüli ár-érték arányt tudjunk biztosítani. Ennek elérése érdekében számos akciós árucikk esetében közvetlenül is részt veszünk a termékfejlesztésben, és egyre nagyobb súlyt helyezünk a saját márkákra. Ezekhez tartozik például a „Crane“ márka a sportszerek esetében, a „Royal Class“ a férfi felsőruházatban, a  „Tevion“ a szórakoztató elektronikában és a „Kitchenware“ az elektromos háztartási gépeknél. Ennek során márkás gyártók alkatrészeit szereljük termékeinkbe.

Az új minőségi normák éllovasa

Számos akciós cikknél új minőségi normákat állítottunk fel, és mindig éllovasok vagyunk egy új ár-érték arány létrehozásában. Így például innovatív technológiák alkalmazásával áttörést értünk el a számítógépek, televíziók, navigációs rendszerek vagy funkcionális sporttextíliák esetében, és tettük azokat ennek köszönhetően mindenki számára elérhetővé. A textíliák és cipők esetében új normákat állapítunk meg a csökkentett károsanyag-terhelés tekintetében. A barkácscikkeknél a fogyasztók védelmére új, a törvényhozók által eddig nem előírt tájékoztató értékek bevezetését kezdeményeztük a károsanyag-maradványok megengedett határértékének mérésére. Mindez csak néhány példa arra, hogyan hatunk a piacokra saját minőségfelfogásunkkal.