ALDI-borok: élmény minden tekintetben!

Az ALDI borválasztéka nem csupán az ízek sokféleségével nyűgöz le, de utolérhetetlen ár-érték arányával is. A válogatott minőségű, kiválasztott borokat professzionális borkóstolók vizsgálták, és több mint jónak találták. Így Ön is biztos lehet abban, hogy tényleg rendkívüli borokat vásárolhat nálunk.

Az exkluzívnak nem kell drágának lennie!

Ezt az ALDI borválasztéka meggyőzően bizonyítja. Ennek egyik oka az a kiváló partnerkapcsolat, amelyet az ALDI az egész világon működő vezető szőlőtermesztőkkel ápol. Egyre több neves bortermelő ismeri fel annak előnyeit, hogy borkreációit az ALDI szélesebb vásárlói rétegek számára teszi hozzáférhetővé. A már előre megállapodott átvételi mennyiségek és kínálati időszakok nem csupán a szenzációs árképzéshez járulnak hozzá. Néhány csúcstermék számára a kis gyártási mennyiségnek köszönhetően azt az exkluzivitást is biztosítják, amelyet az igényes borbarátok különösen értékelni tudnak. A származási országban termesztett, szüretelt és palackozott, válogatott borkülönlegességek feltárják összehasonlíthatatlan és jellegzetes aromájukat, méghozzá olyan áron, amely párját ritkítja. Ezért a borbarátok, vagy akik a jövőben szeretnének azzá válni, egyre gyakrabban találják meg az ALDI-hoz vezető utat.

A bizalom jó, az ellenőrzés még jobb!

Ezért vetünk vizsgálat alá minden bort, mielőtt felkerülhet az ALDI polcaira. Legyen akár hűs rozé, pezsgő habzóbor, gyümölcsös fehérbor vagy testes vörösbor – elsőként mindig a szakértőké a feladat, hogy a borkreációkat alaposan elemezzék és értékeljék. A termékválasztékba csak olyan borokat veszünk fel, amelyek a szigorú teszteken megfelelnek.