Friss, egészséges és megbízható

Az élelmiszerek az emberi lét nélkülözhetetlen alapját jelentik. Minőségük lényegesen hozzájárul jó közérzetünkhöz. Ezért kívánunk vásárlóinknak megbízható partnerei lenni a minőségi és egészséges táplálkozásban. Ennek megfelelően magas követelményeket támasztunk termékeink kifogástalan minőségével és frissességével, valamint táplálkozás-élettani kiegyensúlyozottságával szemben. Minőségbiztosítási rendszerünk a gyártás minden szintjén garantálja a biztonságot, átláthatóságot és a szigorú biztonsági normák betartását.

Folyamatos továbbfejlesztések

Élelmiszer-vegyészeink és –technológusaink folyamatosan, a beszállítókkal és külső szakértőkkel közösen dolgoznak termékeink továbbfejlesztésén, például a táplálkozás-élettani érték növelésén. Ezenkívül a fogyasztók változó igényeihez és szükségleteihez igazodva új termékcsaládokat fejlesztünk ki, ilyen például a zsír- és –kalóriaszegény és/vagy csökkentett cukortartalmú New Lifestyle márka.

Átfogó termékjelölések

A biztonság számunkra a termékek átfogó jelölését is jelenti. A törvényben kötelezően előírtakon túlmenően önkéntes kötelezettséget vállaltunk arra, hogy szinte valamennyi élelmiszeren feltüntessük a tápérték-adatokat bemutató táblázatot. A fogyasztók rendelkezésére szeretnénk bocsátani az adott termékek gyártására, összetevőire és származására vonatkozó minden olyan releváns információt, amelyre a vásárlási döntéshez szükségük van. Vevőinknek tehát részletesebb tájékoztatással szeretnénk többletértéket nyújtani.