Az ALDI a diszkont-elv és a minőségi igény összekapcsolásának híve

Legyen szó élelmiszerekről vagy fogyasztási cikkekről – a jó minőségnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie és maradnia. Az ALDI a diszkont-elv és a minőségi igény következetes összekapcsolásának a híve. A vállalat fennállásának kezdete óta a kiemelkedő teljesítményre összpontosítunk, hogy vásárlóinknak valódi minőséget kínáljunk, amelynél a termék értéke, haszna és ára meggyőző.

Teljességre törekvő minőségfelfogás
Vásárlóink számára megbízható partnerek szeretnénk lenni, ezért az ő érdekeiket állítjuk kereskedelmi tevékenységünk középpontjába. Vevőink számára olyan biztonságos és jó minőségű termékekből alakítjuk ki áruválasztékunkat, amelyek azzal az igénnyel lépnek fel, hogy többletértéket nyújtsanak és 
kiegyensúlyozott ár-érték arányt mutassanak fel.

Beszállítóinkkal közös célkitűzésünk, hogy kiváló minőségű és biztonságos termékeket 
fejlesszünk ki. Nem utolsósorban pedig, az ALDI minőségfelfogása egy vállalati és vezetési 
kultúrát is magában foglal, amely magas képzési színvonalat biztosít, és garantálja a 
munkatársak kiemelkedő szakmai és szociális rátermettségét.

Törekvésünk - Fő célunk a minőség

Mialatt az olívaszemek olajként az üvegbe kerülnek, minőségüket az előállítás minden egyes lépésénél meghatározott követelmények alapján ellenőrizzük.
Mivel palackozóüzemeinkkel régóta dolgozunk együtt, folyamatosan tudjuk gyűjteni és összehasonlítani a vizsgálati eredményeket.
Nemcsak olyan kémiai összetevőket vizsgálunk, mint például a flatátok (lágyítók) vagy az egyes zsírsavak, amelyek az olaj minőségének meghatározó összetevői, hanem az érzékelhető tulajdonságokat is akkreditált vizsgálati rendszerek (pl. Deutsche Olivenöl Panel) alapján ellenőrizzük. Mielőtt a palackok az értékesítésbe kerülnek, a szakemberek még egyszer, szúrópróbaszerűen ellenőrzik az olaj szenzorikus és kémiai tulajdonságait. Ezt azért teszik, hogy meggyőződjenek róla, hogy a palackozás óta semmilyen változás nem ment végbe.

Élelmiszerek - Friss, egészséges és megbízható

Az élelmiszerek az emberi lét nélkülözhetetlen alapját jelentik. Minőségük lényegesen hozzájárul jó közérzetünkhöz. Ezért kívánunk vásárlóinknak megbízható partnerei lenni a minőségi és egészséges táplálkozásban. Ennek megfelelően magas követelményeket támasztunk termékeink kifogástalan minőségével és frissességével, valamint táplálkozás-élettani kiegyensúlyozottságával szemben.

Minőségbiztosítási rendszerünk a gyártás minden szintjén garantálja a biztonságot, átláthatóságot és a szigorú biztonsági normák betartását.

Fogyasztási cikkek - Meglepőek és meggyőzőek

Kereskedelmi tevékenységünk középpontjában vásárlóink szükségletei és kívánságai állnak. Legyen szó higiéniai papírról, kozmetikumokról, cipőről, textíliákról vagy szórakoztató elektronikáról – mindenki számára elérhetővé tesszük a márkás színvonalú minőséget.